logo Wories, 4 fotos van 2 keukens en 2 badkamers en telefoonnummer

Onze diensten voor tegelzetten en kitten van tegelwerk


Werkgebied

Wories Tegelzet- en Kitbedrijf is gevestigd in Hoogezand (Groningen), maar levert haar diensten in de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drente.

 

Alles onder één dak

Wories Tegelzet- en Kitbedrijf heeft de unieke combinatie van twee vakspecialismen onder één dak. Wij staan niet alleen te boek als professioneel tegelzetter, maar zijn ook deskundige kitters. Die combinatie is redelijk uniek te noemen. Daarom werkt ons bedrijf niet alleen voor particulieren, maar worden wij ook regelmatig door woningbouwcorporaties of aannemers ingezet voor het tegel- en kitwerk in nieuwbouw - en verbouwingsprojecten. 

 

Tegelzetten

Wij verzorgen niet alleen het tegelwerk van badkamers, keukens en toiletten, maar ook van vloeren en zwembaden. Wij brengen voor u keramiek en natuurstenen tegels aan, maar kunnen ook uw vloer egaliseren en een cement dekvloer aanbrengen.

 

Kitten

Wij kitten het tegelwerk in badkamers, toiletten en keukens deskundig af. Ook vervangen wij oud kitwerk. Goed kitwerk zet het puntje op de ‘i’ van uw kostbare tegelwerk.

 

Zwembaden

Wij betegelen en kitten ook uw zwembad deskundig. Ons bedrijf wordt bovendien regelmatig ingezet voor het opsporen en herstellen van lekkages in (privé-) zwembaden.

 

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ontwikkeld en onderhouden door Bizz Results